Webbplatsen använder cookies för att förbättra upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att cookies används. Läs mer om cookies här.
OK
Offertförfrågan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

E-postadress

Vår policy för e-postadresser

Välj prenumeration
AKI Golftravel Kunder

UD:s avrådan förlängs med anledning av Coronaviruset

Med anledning av den omfattande spridningen av det nya coronaviruset och den snabbt föränderliga och osäkra situationen som råder för resande, förlänger UD sin avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder som den 14 mars 2020 beslutades till att gälla till och med den 15 juli 2020. I länder eller områden där UD avråder från resor sedan tiden före den 14 mars 2020, gäller dessa beslut.

Vi följer UD:s rekommendationer och resor med avresa inom 14 dagar flyttas och bokas om till nytt datum eller avbokas helt. Vid avbokning får du som kund full återbetalning av din golfresa. Under rådande omständigheter kommer återbetalning ske inom 6-8 veckor från avresedatum, anledningen till lång hanteringstid är extraordinära omständigheter med hård belastning som följd.

Det pågår ett utbrott av ett nytt coronavirus (vilket orsakar sjukdomen covid-19) med ursprung i Kina. WHO deklarerade den 11 mars att covid-19 nu är en pandemi och att sjukdomen finns eller snart kommer att finnas i alla världsdelar och kommer sannolikt att drabba alla världens länder. Ett omfattande konsulärt arbete pågår med anledning av det nya Coronaviruset. UD arbetar dygnet runt med frågor som rör Coronautbrottet, inte minst genom att besvara samtal från allmänheten.

Läs hela UD:s artikel genom att klicka här.